17-09-2024 / 12:22

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» (АТ «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ»)

вул. Бульварно-Кудрявська, 22, м. Київ, 01601, info@prozorro.sale, код згідно з

ЄДРПОУ: 42068925


№ 982-07/2024 від 11.09.2024 року

Повідомлення про проведення планових інфраструктурних робіт в ЕТС “Прозорро.Продажі”


Операторам електронних майданчиків ЕТС “Прозорро.Продажі” https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchi ki-ets-prozorroprodazhi-cbd2


Акціонерне товариство “Прозорро.Продажі” як Адміністратор Електронної торгової системи (далі - ЕТС) Прозорро.Продажі (далі - Товариство) висловлює Вам свою повагу та повідомляє наступне.

Товариством, як Адміністратором ЕТС Prozorro.Продажі ЦБД2 виконується поступова модернізація (оновлення та вдосконалення) програмного коду процедур ЕТС з метою підвищення надійності роботи системи, її стабільності, оптимізації навантаження та у відповідності до сучасних вимог до безпеки.

Вимогами Договору про використання Електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД2, Договору про використання електронної торгової системи для організації проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації та Договору про використання Електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД2 для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону визначено, що Адміністратор зобов’язаний забезпечити безперебійне функціонування ЕТС, крім проміжку часу протягом якого буде здійснюватися модернізація ЕТС, профілактичні та/або технічні роботи, (щодо проведення яких повідомляється Оператор), або виникнуть непрогнозовані технічні та/або програмні несправності, чи інші проблеми та доступ до ЕТС буде тимчасово призупинено, а також забезпечити функціонування програмних пакетів ЦБД, достатніх для виконання електронним майданчиком дій, необхідних для: організації електронних аукціонів; проведення електронних аукціонів; участі в електронних аукціонах Учасників; участі в обговоренні, запитах Користувачів; перегляду інформації та документів про електронні аукціони Користувачами.

В той же час, Адміністратор ЕТС має право проводити модернізацію ЕТС, вносити зміни до функціональності ЕТC та здійснювати перевірку функціональності та проводити тестування роботи ЕТС, електронного майданчику як у цілому, так і окремих його складових.

Зважаючи на вимоги п. 4.1.6. Договору про використання Електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД2, 3.1.9. Договору про використання електронної торгової системи для організації проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації та п. 4.1.6. Договору про використання Електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД2 для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону, якими визначено, що Адміністратор зобов’язаний завчасно (з урахуванням об’єктивно необхідного часу для впровадження відповідних змін) повідомляти Оператора про оновлення програмного забезпечення, запровадження нових форматів електронних документів, програмно-технічних та технологічних засобів, проведення технічних робіт, що призведуть до унеможливлення підключення до ЕТС, тощо.

Виконавець: Карпов О.С. oleksandr.karpov@prozorro.sale


Вимогами Договору про використання Електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД2, Договору про використання електронної торгової системи для організації проведення електронних аукціонів з продажу об’єктів малої приватизації та Договору про використання Електронної торгової системи Prozorro.Продажі ЦБД2 для проведення земельних торгів у формі електронного аукціону встановлено що оператор зобовʼязаний у випадку тимчасової відсутності доступу до сервісу в робочі дні з 9-00 години до 18-00 години з причин проведення невідкладних технічних робіт, забезпечити розміщення відповідного оголошення на веб-сайті електронного майданчика не пізніше 2 (двох) годин до початку таких робіт.

Зважаючи на вищевикладене цим листом АТ “Прозорро.Продажі” повідомляє операторів електронних майданчиків про те, що Адміністратором ЕТС будуть проводитись планові інфраструктурні роботи в ЕТС протягом 21.09.2024 року.

Інфраструктурні роботи в ЕТС будуть проводитись в період з 10 години 00 хвилин до 14 години 00 хвилин протягом 21.09.2024 року.

Зазначені роботи є необхідними для подальшого стабільного та безпечного функціонування центральної бази даних (ЦБД). В період проведення вказаних планових інфраструктурних робіт доступ до АPI та модулю аукціону буде повністю тимчасово обмежений для всіх категорій користувачів, що призведе до неможливості завантажити сторінки аукціонів, а також виконати будь-які дії щодо електронних майданчиків та цінових пропозиції.

Відповідне повідомлення та оголошення додатково було розміщено на офіційному сайті АТ “Прозорро.Продажі” за веб-адресою https://prozorro.sale/ за посиланням https://prozorro.sale/news/2024/09/11/21-veresnya-2024-roku-v-sistemi-prozorroprodazhi-p/ для всебічного інформування всіх користувачів.

В разі виникнення додаткових надзвичайних обставин які безпосередньо унеможливлюють виконання Адміністратором запланованих інфраструктурних робіт у визначений період, Адміністратором буде негайно повідомлено всіх зацікавлених осіб, з подальшим негайним усуненням недоліків для відновлення роботи ЕТС одразу після того, як це стане можливим.

Зважаючи на викладене, Адміністратором ЕТС очікується що операторами електронних майданчиків буде здійснено всебічне інформування діючих та потенційних клієнтів, а також не пізніше ніж 20 вересня 2024 року на вебсайтах операторів буде розміщено інформацію про проведення планових інфраструктурних робіт в ЕТС “Прозорро.Продажі” у визначені дні з інформацією про обмежений доступ до АРІ та модулю аукціонів для всіх категорій користувачів до повного завершення робіт.

Т.в.о. Голови правління

АТ “Прозорро.Продажі”Легенченко Г. А.

Виконавець: Карпов О.С. oleksandr.karpov@prozorro.sale

Поділитися:

Читайте також:

Всі новини